search

Літературний вечір "Поети Слобожанщини"

2

14 березня 2012 р. В Українській інженерно-педагогічній академії відбулося урочисте вітання учасників ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Теорія та методика професійної освіти». В читальному залі Наукової бібліотеки учасники конкурсу мали змогу ознайомитися із виставками «Інженерно-педагогічна освіта у дослідженнях науковців УІПА», «Підготовка інженерно-педагогічних кадрів».

3

Переможці ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт були присутні на літературному вечорі «Поети Слобожанщини», який було організовано у читальному залі співробітниками Наукової бібліотеки спільно з кафедрою педагогіки та методики професійного навчання. Ведуча – Бєлєй О.Й.

4 

До заходу підготовлено виставку творів видатних поетів Слобожанщини. Презентація про їх вагомий внесок у поетичну скарбницю України демонструвалася на великому екрані.

5

Учасники літературного вечора ознайомилися з випусками поетичного альманаху «Академія». Лунали вірші викладачів і студентів Української інженерно-педагогічної академії О.Белової, И.Шелепова, А. Тарасенко, С. Трохимчука, та інших.

Нові надходження