search

Інформаційна година: «Чорнобиль... Забути не вийде»

       День пам'яті загиблих в радіаційних аваріях і катастрофах щорічно відзначається в Україні 26 квітня. В цьому році виповнюється 30 років з дня аварії на Чорнобильській АЕС, яка за своїми масштабами і наслідками є на сьогоднішній день найбільшою техногенною катастрофою минулого століття.

       22 квітня 2016 року для студентів була проведена інформаційна година з оглядом літератури і демонстрацією фільму «Чорнобиль: забути не вийде», присвячений вшануванню пам'яті жертв чорнобильської трагедії, її наслідків, людям, що врятували світ від поширення радіації. Також, присутні з вдячністю переглянули документальний фільм «Чорнобиль — 30 років після аду».

       Книжково-ілюстративна виставка «Чорна спадщина Чорнобилю» познайомила з книгами і документальними матеріалами про трагедію з фондів НБ УІПА студентів ДЕУ ПОЕк 13 пр, ДЕУ ПОЕк 14 пр, ДЕУ ПО14, ДМП І12-4, ДМП І12-6. Познайомившись з цими книгами, читачі могли дізнатися про те, що насправді відбувалося на атомній станції в ті дні, про мужність і героїзм людей, які ліквідували цю катастрофу.

2

1

3

Нові надходження