search

Доступ до електронних ресурсів видавництва Institute of Physics Publishing(IOP Publishing)

uioЗ 4 квітня по 31травня відкрито тестовий доступ до електронних ресурсів видавництва Institute of Physics Publishing(IOP Publishing)(тільки в локальній мережі УІПА):http://iopscience.iop.org

IOPscience extra: http://iopscience.iop.org/page/extra(тільки в локальній мережі УІПА).

 

Повнотекстові наукові журнали видавництва Institute of Physics. Хронологічний обсяг з 2000 року по поточний рік. Доступна колекція архівних журналів - IOP Historic Archive. Хронологічний обсяг індивідуальний для кожного журналу.

 

Тематика: астрономія, біологія, обчислювальна техніка, природничі науки, математика, матеріалознавство, медицина, нанотехнології, науки про Землю, приладобудування, технічні науки, фізика, хімія, екологія, електроніка і радіотехніка.

Мова: англійська

Вид документів: журнали

Тип ресурсу: повнотекстовий

 

Особливо просимо звернути увагу на пункти договору:

  • ·Користувач не буде намагатися підірвати цілісність даного веб-сайту або будь-якого з його змісту, і не буде адаптуватися або обходити існуючі системи у зв'язку з цим сайтом, ні доступу до нього, крім як через звичайні операції.
  • ·Систематичне скачування файлів заборонено.

Якщо вам потрібна допомога, ви можете знайти керівництво користувача на 10 мовах http://iop.msgfocus.com/files/amf_iop/project_302/Clarity_Trials_.pdf

Телефон для довідок: 42-29 сектор новітніх бібліотечно - інформаційних технологій

 

Нові надходження