search

До уваги науковців УІПА! Семінари з Web of Science

 

12 лютого 2018 року з 10:00-14:00 в Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова в залі інформаційного сервісу Наукової бібліотеки відбудеться семінар «Відповіді на основні питання по Web of Science, JCR, EndNote, ResearcherID: практикум», на якому буде розглянуто основні питання, що виникають у користувачів та їх ефективне вирішення. До участі запрошуються науковці, працівники науково-дослідних частин, бібліотекарі.

Пропонується надати інформацію про учасників і заповнити онлайн форму   https://goo.gl/forms/eUhS3zmXscWcOKt32

Також 12 лютого 2018 року о 15.00 у читальному залі №1 Наукової бібліотеки ХНУМГ ім. О. М. Бекетова буде проходити семінар для науковців за темою: «Складові ефективної наукової діяльності: тематика, ресурси,  гранти, партнери, публікації» (1,5 години).

Тези:

Семінар для науковців, викладачів, аспірантів про можливості ресурсів компанії Clarivate Analytics для досліджень, публікацій, представлення власних здобутків.

Можливості платформи Web of Science для, підбору та аналізу наукової літератури, оцінки тематики і партнерів, пошуку грантів, Зважений вибір видання для публікації метрики і ресурси які необхідно застосовувати. Як коректно представити власні  наукові здобутків з дотриманням правових норм.

Застереження щодо агенцій шахраїв та хижацьких видань.

На прохання організаторів окремий блок для редакцій журналів щодо процедури відбору видань до Web of Sciecne.

Участь у семінарах безкоштовна.

Семінари проводить к.б.н. ІРИНА ТИХОНКОВА, фахівець з наукометричних ресурсів Clarivate Analytics (Київ)

 

Нові надходження