search

Нові видання в Науковій бібліотеці УІПА.

"Якщо ви володієте знанням, дайте іншим запалити від нього свої світильники" (Т. Фуллер), - саме цей меседж відповідає події, що відбулася у Науковій бібліотеці Української інженерно-педагогічної академії (НБ УІПА). Бо коли ці знання передаються вже досвідченими науковцями, колишніми співробітниками Української інженерно-педагогічної академії у якості подарунка, це іще цінніше, адже бажання поділитися своїми знаннями і напрацюваннями, що були продуковані на заслуженому відпочинку,  заслуговує на повагу та вдячність!

23 травня 2024 року до нашої академії завітали науковці Комолов В'ячеслав Михайлович та Латинін Юрій Михайлович з метою подарувати Науковій бібліотеці власні твори - новітні напрацювання: монографію "Теорема косинусів, тангенсів: узагальнення та новий формат формул" (автори В. М. Комолов  , Ю. М.  Латинін , 2024 р.) та навчальний посібник "Метрологія, сертифікація, стандартизація та забезпечення якості" (автори Ю. М. Латинін, С. О. Лузан, О. В. Крахмальов, 2023 р.). Ми вдячні авторам за безцінний подарунок, який збагатить фонди бібліотеки і в перспективі "запалить не один світильник"! За словами Альберта Енштейна "Наука не являється і ніколи не буде являтися закінченою книгою", і підтвердженням цього є наукові праці наших шановних вчених Комолова В'ячеслава Михайловича та Латиніна Юрія Михайловича, які займуть достойне місце у бібліотечному фонді НБ УІПА! 

Запрошуємо усіх бажаючих ознайомитись з цими виданнями, чекаємо на Вас в Науковій бібліотеці Української-інженерно педагогічної академії за адресою м. Харків, вул. Університетська, 16, корпус 2, читальний зал!

изображение viber 2024 05 24 16 10 22 565

изображение viber 2024 05 24 16 10 22 728

Нові надходження