search

До 30-річчя з дня виведення військ з Афганістану

 

af1 

15 лютого 2019 року в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-та річниця виведення військ із Афганістану. Війни! Скільки їх було в історії людства. І завжди – це страждання, сльози, втрата самого дорогоцінного в житті, біль… Таким болем для багатьох громадян колишнього Радянського Союзу став Афганістан. Залишається він біллю і сьогодні.

Напередодні 30-ї річниці виведення військ з Афганістану, в читальному залі Наукової бібліотекі УІПА оформлено книжково-ілюстративну виставку «Чужа війна», де читачі  мають можливість ознайомитися з літературою, у матеріалах якої висвітлюються вищезгадані події. На представлених матеріалах спогади "афганців", проблеми фізичної та моральної реабілітації воїнів, поеми та вірші, присвячені подіям  Афганської війни. Це розповіді про те, що людина робить на війні і що війна робить з людиною.

15 лютого впродовж дня у читальному залі буде відбуватися показ кадрів з документальних кіно- та - відеострічок, звучатимуть пісні і вірші, присвячені афганським подіям.

Запрошуємо всіх бажаючих.

 

imgonline com ua Compressed YZH3NLlp2z

 

imgonline com ua Compressed NUjp5YrQk1KQ

 

imgonline com ua Compressed GxuAaxiHeFsJWb

 

 

Нові надходження